Kontakt

Gudbrandsdal Trafikkskole

Gudbrandsdal Trafikkskole

Vi er to trafikklærere som har kontor og undervisningslokaler på Harpefoss (ved Fron badeland). Vi tilbyr opplæring på moped, MC, bil (både manuell og automat) og bil og henger.

Anders ble uteksaminert ved Statens Trafikklærerskole i 2000. Han har jobbet i bransjen siden den gang. Han har jobbet både i Trondheim og på Lillestrøm, men har jobbet i Gudbrandsdalen siden 2008.

Mia ble uteksaminert ved Nord Universitet i 2019.

Ta kontakt

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker gudbrandsdaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gudbrandsdal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn