Corona-nytt.

Gudbrandsdal Trafikkskole

Corona-nytt.

Hei alle sammen!

Etter vi fikk åpne igjen i mai har det vært hektisk for å klare å serve de som fikk avbestilt førerprøver og kjøretimer de to mnd vi var stengt. Det har i tillegg vært smittevernstiltak som ferre elever i bil og klasserom, ekstra renhold og strenge krav til at elevene avbestiller ved sykdom. Takker for tålmodighet og forståelse for konsekvensene av dette.

Det er fortsatt smitte i Norge og det har også eskalert den siste tiden. Dette gjør at det blir tiltak fortsattså lenge det kreves.

Ber derfor alle som har kjøretimer og klasseromsundervisning om å være flinke til å overholde reglene for å holde seg friske. 

Ha god håndhygiene, hold avstand og avbestill avtaler dersom du er syk eller mistenker smitte.

Det kan også komme krav om munnbind i bilen, men vi er ikke der ennå.

Tiltakene er for at trafikkskolen skal være et trygt sted å komme til og for at vi skal kunne holde åpent.

Ha en fin førjulstid!

Mvh Anders.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker gudbrandsdaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gudbrandsdal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn