Viktig info!

Gudbrandsdal Trafikkskole

Viktig info!

Hei! 
Dessverre har det seg sånn at alle trafikkskolene i Norge nå må stenges grunnet det pågående covid-19 viruset. I første omgang må vi holde stengt fram til 26.mars, men dette kan bli forlenget. Vi vil holde våre elever oppdatert på hva som skjer i tiden fremover. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noen spørsmål. Beklager ulempen dette medfører. 

Tirsdag 24.mars fikk vi beskjed om at alle skoler og trafikkskoler fortsatt må holde stengt frem til iallefall 13. april. Dette kan også bli forlenget.

Mia nås på 90848703. 

Anders nås på 90617384. 

 

PS: Vi håper å komme igang igjen så fort som mulig. Ta derfor gjerne kontakt allerede for å melde dere på kurs og kjøring slik at vi alle er best mulig forberedt når normale dager igjen nærmer seg.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker gudbrandsdaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gudbrandsdal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn