Hei alle sammen!?

Gudbrandsdal Trafikkskole

Hei alle sammen!?

 I disse coronatider er det vanskelig for oss å planlegge noe som helst fremover da vi ikke vet sikkert når vi får lov til å starte undervisning igjen. Vi skal selvfølgelig holde dere oppdatert og tar kontakt når vi vet mere.   Vi følger de offentlige skolene, følg derfor med i media så vet dere når vi kommer igang.

Det som imidlertid er HELT sikkert er  at så fort vi kan åpne blir det organisert TRAFIKALT grunnkurs, MC-kurs, MOPED-kurs og kjøring for både gamle og nye elever i alle klasser.

Datoer og tidspunkt vil bli annonsert her og på siden vår på facebook.'

Allerede påmeldte elever vil bli kontaktet direkte men nye elever kan allerede nå melde seg på tlf:90617384 og 90848703 eller på mail:post@gtskole.no  

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker gudbrandsdaltrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gudbrandsdal Trafikkskole kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn